lauantai 15. marraskuuta 2014

Ilman johtolankaa


Nyt ollaan Repukan kanssa ihan ilman johtolankaa. Kello on paljon ja nälkä kurnii mahassa. Jostain kumman syystä mieleni tekee kamalasti riisipuuroa (yhtä paljon kuin Isännän salmiakkia), mutta järki varoittaa keittämästä puuroa klo 12 yöllä. No, huomenna teen kattilallisen =).
Repe makoilee jaloissa ja haisee ihan pölynimurin pölypussille, joka on ihan sen ominaistuoksu. Juuri siistä syystä en ennen välittänyt koirista kun ne haisevat ja ovat liian innokkaita. Mutta kas, tämä innokas pölynimurin pussi haisee kuitenkin ihan siedettävälle.

Nälkää pidätellessä yritin äsken sovittaa yhteen apukeittiön pöydällä lojuvat vaatekasat kaappien lukumäärän kanssa, mutta jossakin kohtaa on tapahtunut matemaattinen virhe. Enkä osaa sitä nyt ratkaista, joten olkoon kasat edelleen pöydällä, josko vaikka laskutoimitus ratkeaisi sitten, kun saan sitä riisipuuroa. Tähän aikaan yöstä voisin tietysti harkita jo nukkumaan menoa, ihan jo senkin vuoksi kun pitää vuodenvaihteen jälkeen siirtyä päivävuoroon.
Pitääkin laittaa sitten navigaattoriin työpaikan osoite ja valita lyhyin reitti kohteeseen ja kuljettaa Repe laukussa työpöydän alle.       

   Katso:  Cavaljeerit kassissa