tiistai 18. marraskuuta 2014

Emäntä ihmettelee



Nyt on sitten ensimmäinen Keskisuomalaisen paperiversio tullut postitse. Ja kas, se ei ollutkaan mikään Tabloidi, vaan ohut iso paperikasa, ei siitä oikein jaettavaa ollut kahteen Pekkaan. Mutta Isäntä oli tyytyväinen ja sehän on aina Emännän ilo, jos Isäntä tykkää. Pekasta puheen ollen, eilen ihmeteltiin, että miksi ei tehty Repestä Viljoa. Olisi illalla aina kiva huudella "Onko Viljoa näkynyt". No, Repe on kyllä ihan nimensä näköinen, silmät kuin Repe-sorsalla.

Niin, eihän sitä nyt paljoa jäisi paitsi ilman tuota lehteäkään, uutisethan siinä ovat jo ns. ainakin päivän vanhoja. Mutta olihan se nyt kiva pitää sitä kädessään ja esim. paikkakunnan tapahtumat on siitä kiva lukea. kuten esim.päivätanssit Kivistöllä tai musiikkiesityksiä Siltasalissa ja yleisöluentoja yms. ajanvietettä niille, jotka sitä kaipaavat. Kun sen siitä oikein ääneen lukee, niin saattaa vaikka eksyä kulkeutumaan tapahtumapaikalle.

Katselin tuossa TV:stä uusintojen uusintoja. Unohduin katselemaan Trinnyä ja Susannaa stailaamassa Skandinaviassa. Kyllä minä kiertäisin ne linnunpelättimet kaukaa. Sen siitä saa kun asuu niin kaukaisilla saarilla eristäytyneenä kuten Englanti. Niiden vaatteethan sekä mallien päällä sekä henkareilla ja erityisesti niiden kahden stailaajan itsensä päällä näyttää ihan sen 'Pokkaa pitää' Hyasintin vaatevarastosta haetuilta. On se hyvä, että tekivät sen tunnelin Eurooppaan, niin saavat vähän vaikutteita muualtakin Euroopasta.

Sitten siirryin tuijottamaan lauantaista Possea. Sanonko mä mitä, että isot miehet jaksaa !!!! Juosta nyt pitkin kyliä ilkosenaan ylläri-suihkuissa. ONNEKSI pysyivät Jyväskylässä siellä opiskelijakämpissä säikyttelemässä ihmisiä. Täällä päin olisi kyllä tullut kylmä suihku tai olisin pistänyt Repen asialle oven suuhun. Ei hauskaa sanon minä, pelottavaa kun vanhat miehet riekkuu. Ei siis nyt riittänyt huumorintaju tällä emännällä.

Päikkäreiltä heräsin tämmöiseen jytkeeseen, kun oli Isännällä joku kajaritestaus menossa. Ei hullumpi kappale lievittämään moisia TV:n herättämiä ihmetyksen aiheita.  -->  Leijona Ritzi