torstai 30. lokakuuta 2014

Säkkipimeää

On se nyt NIIN pimeätä, että hirvilläkin pitäisi olla heijastinpakko. Tulevat muutoin liian lähelle tervehtimään.

Mutta etunsa pimeydessäkin, pimeyteen piiloutuu harmaat ikkunat, pölyt yms. sekä Emännän rypyt sekä muut rapistumiset.

TV-uutisissa oli kuvia Kataloniasta, jossa näkyi vielä päivä paistavan ja lämmintä olevan (vaikka ei sen puoleen, oli minullakin viime yönä hiki päässä vaikka oli ikkuna raollaan). Isäntä sanoi TV:tä katsellessaan, että nyt olisi kuulemma hyvä vuodenaika olla viikko vaikka esim. Kataloniassa, mutta tuumasin siihen, että paras pysyä vaan täällä pimeässä. Sillä neuvoin pysyy tasaisen masentuneena eikä tule sitten mitään piikkejä. Siis ensin notkahdus piristyneeseen suuntaan ja sitten syväsukellus masentuneisuuteen. Parasta näin, siis olla tasaisen masentunut.

Lokakuinen Säynätsalon lemmensilta
Piti lähteä ajankuluksi kirjoittelemaan tänne, kun isäntä meinasi, että nyt on kuultu naisääntä liian kanssa, kun on kuulemma korvassa notkelma naisen puheäänen taajuudella ja alkaa korvassa pörisemään.

Joulukin taas lähestyy ja alan taas perinteitä noudattaen nähdä niitä joulupainajaisia, missä kello on aattona iltapäivällä noin neljä, väki piakkoin kokoontumassa joulupöytään ja minä huomaan, etten ole muistanut ostaa joulukinkkua. Se on minusta IHAN HIRVEÄ painajainen. Kaupat on kaikki tietysti kiinni ja kinkut loppu ja Emännällä hikeä pukkaa......  Huh huh.

Pitäisi muuten kirjoittaa pukille kirje. Uutta kännykkää olen toivonut, mutta kun eivät osaa tehdä semmoista käteen sopivaa lyttyluuria, joka ei olisi ihan liian hipaisuherkkä. Hermot niitten kanssa menee.