sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kisatunnelmaa

7.9.14   Kylläpä nähtiin Repen kanssa tänään lenkillä bajamajoja, kokonaista 10 kappaletta. Ja nähtiin myös monta juoksijaa, joilla näytti olevan ikään kuin joku hukassa. No, selvisihän se, että nehän olivat niitä SM-suunnistajia, jotka tänä viikonloppuna valloittivat Muuratsaloa, ja varmaan kyllä löytivät etsimänsä.



Isäntä lähti oikein paikan päälle Muuratsalon koululle kisakeskukseen haistelemaan tunnelmaa. Urheilullisesti lähti pyörällä polkemaan kohti koulua ja takaisin tullessa kertoi matkalla olleen semmoisiakin ylämäkiä, joita ei  ennen olla huomattukaan.
Kummallista ! Taitaa olla niin, että lapsena ja vanhetessa mäet on suurempia, kuin siinä "väli-iässä".



                                                             Allaoleva kuva on palkintojen jaosta.

                                  Aamusumun jälkeen päivä oli mitä ihanin viettää ulkoilmaelämää.

Kesän jälkeen on alkanut taas tämä meikäläisen harrastusinnostus. Nyt niitä (siis harrastuksia) tuntuu taas olevan niin paljon, ettei illalla nukkumaan malta mennä. On mm.englanninkielen opiskelut aloitettu innolla. Tunnelma tunnilla oli heti kuin aikanaan oppikoulussa: Englantilaisen arvokas =)

Sitten eksyin tässä kerran Eurokankaaseen. No, nyt on sitten Husqvarnan Fintikki soinut pöydällä yötä myöten ja puseroita syntynyt. Koneestakin olen löytänyt uusia ulottuvuuksia, siitähän löytyy vaikka mitä, kuten jousto-ompeleet yms. Sitten olin vielä ajatellut opetella pianon soittoa, mutta onneksi on nuotit hukassa.

Sitten tämä blogi: tästä en tunnu pääsevän eroon, en sitten millään. Jäin tähän koukkuun siellä keväisellä matkalla.
On se muuten hyvä ihmisen viettää tämmöinen vapaavuosikin, niin näkee metsän puilta.