sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Isännän luovuuspuuska

Kas, kun isännälle iski luovuuspuuska. Syynä varmaan on, kun nukutti eilen pikku pojantytärtään ja on vieläkin ihan onnesta soikeana.  Pitäisi nyt ihan välttämättä saada valoa pitkälle kuistille, kun kuulemma Jyväskylä on "Valon Kaupunki". On kyllä puhunut jo useampaan otteeseen tästä verannan stailauksesta miesmakuun. Mutta juuri sen takia olen pistänyt hiukan hanttiin. Olen kuullut jos jonkinlaista alustavaa suunnitelmaa kuistin varalle esim. vanhoja suksia, työkaluja yms. seinälle. No, täytyyhän lasten saada leikkiä ja miesten toteuttaa itseään.... Joten jään kiinnostuksella odottamaan, mitä siitä syntyy.




No, ohessa olevaa rekvisiittaa sitten kuitenkin löydettiin. Noihin lyhtyihin sisälle aikoo isäntä kuulemma laittaa jotain ledivaloja.














Päädyimme Minimaniin etsimään noita ylläolevia lyhtyjä. Ja sehän oli mennyt viime käynniltä ihan pilalle. Entisen tonkimiskaupan tilalle oli tullut yllätyksetön laani, jossa oli hyllyt tylsästi tarkoissa rivissä ja hyllyissä ei ollut mitään yllättävää. Ihan pelkkää ns. "varmaa tavaraa": sukkia, perusvihkoja ja muuta tylsää. Apua, jos poistavat Jyväskylästä kaikki persoonalliset kaupat, joissa sentään  ei koskaan tiennyt, mitä nurkan takaa löytyy. Eihän siinä päivässä enää ole muuta yllätystä kuin ....sääennuste.




Yksi myrskylyhty jo saatiinkiin paikalleen. Siitä se sitten lähtee....

se kuistin stailaus isännän makuun.