tiistai 12. elokuuta 2014

Serkkutapaaminen

12.8.14 Ja niin koitti taas se viikonloppu kesästä, jolloin serkut avecceineen kokoontuvat vaihtamaan vuosittaiset kuulumiset. Tällä kertaa kokoonnuttiin Mäntän Tammikankaalla Timppa-serkun luona. Mukana oli tietysti myös kaikkien kaveri Repe, joka sai myös pitkän odottelun jälkeen tavata pitkäaikaisen ihastuksensa Viivin.
Repe ja Iso Vaalee
Osallistumislaskennan ja aloitusruokailun jälkeen oli vuorossa tämän kerran serkkupäivä-tutustumiskohde, joka tällä kertaa oli Mäntänvuori. Kovakuntoisimmat kävelivät helteessä vuoren päälle. Autokyytikin oli onneksi tarjolla.


Mäntänvuoren luonnonsuojelualueella on siis vuorenmaja, 2000-luvulla rakennettu Mäntän Vuorentorni, vanhan hyppyrimäen pitkät portaat sekä vuorenkirkko sekä hyvät kuntoilumahdollisuudet nauttia kauniista luonnosta.












Serkkuja talsimassa kohti vuorentornia.














Mäntän Klubi sekä Keurusselkää kuvattuna Vuorentornista
Metsäkirkon alttari
Isäntä ite etsiskeli jotain lapsuuden "Eikan keikkoja" vuoresta, mutta oli tainnut entiset puskat muuttua puiksi ja lapsuuden isot mäet pienemmiksi nyppylöiksi, joten ei lapsuuden mäet löytyneet.
Ja Repe vetää niin, että korina kuuluu

Kovasti oli Repellä vahdittavaa ja laskettavaa normaaliarkeen verrattuna. Ihan pisti mietteliääksi, kun tikkaakin heittivät jalkojen välistä pää alaspäin.

Ukkosen jyrähdellessä vaihdettiin puolin ja toisin kuulumisia ja Ismo-serkku hätisti naisväen mieliksi sähkölätkällä ampiaisia. Superkuun loisteessa (ennen aikaan kuu oli kylläkin ihan vaan täysikuu, mutta kun nykyään on kaikki niin suurta ja ihmeellistä) porukka saunoi tunnelmallisessa pihasaunassa. Ja illan pimetessä kynttilänvalossa vielä parannettiin lisää maailmaa.

Maittavan hotelliaamiaisen jälkeen serkut levisivät taas maailmalle, josta Repe ei tykännyt yhtään kun lauma taas  hajoaa. Kupapa siitä nyt sitten tykkäisikään !


Kyllä uni maittoi serkkutapaamisen sekä mummolareissun jälkeen Repellekin. Vahtikoira kaatui sängyn päälle korvat/tukka sekaisin eikä tiennyt vähään aikaan maailmanmenosta mitään.