torstai 14. elokuuta 2014

Päiväretki Keuruulle

14.8.14
Keuruun vanhakirkko
Kiertääksemme töitä, päätettiin isännän kanssa lähteä päiväretkelle Keuruulle. Matka sujui leppoisasti radio Jyväskylän tahtiin (106.40 MHz). Sitä tulee autossa nykyään useastikin kuunneltua siitä syystä, kun koskaan ei tiedä, mitä sieltä seuraavaksi tulee. Onpahan jotakin yllätyksellistä elämässä. Taajuudella soittavat jotain tosi vanhoja aikanaan suosittujakin kappaleita ja varmaan semmoisia, joita ei ole missään muualla soitettu. Suosittelen, jos ette jaksa kuunnella aina samoja vanhoja soittolistoja. Sitä kanavaa kuunnellessa tulee nostalginen olo.

Musiikista puheen ollen kuuntelin viime yönä unessani varmaan puoli yötä yhtä tangoa. Esittäjästä en ole koskaan erityisemmin pitänyt. Aamusella oli ihan pakko käydä youtubesta kuuntelemassa, mikä kappale se yöllä oikein kummitteli. Alle laitoin linkin kyseiseen kappaleeseen.
https://www.youtube.com/watch?v=Wn_xRT9IS2A
Ja täytyy sanoa, että olin ihan vaikuttunut, kun kuuntelin sitä. Kummallista sanon minä, että ihan unessa sitä minulle mainostettiin. Täytyypäs tilata itselle yöllinen unimainoskanava.

Alla lisää Keuruun retkeltä kuvia:





Siipirataslaiva Elias Lönnrot, joka seilaa Mäntän ja Keuruun väliä.









Satamakahvila




Vanha pappila















Asemarakennus











Vinkeät pysäkit Keuruulaisilla