maanantai 1. syyskuuta 2014

Rusinapullaa

31.8.14   Ja niin on tapahtumarikas viikonloppu takanapäin.


Rusinat on taas noukittu pullista tämän viikonlopun osalta, kuten pappi isovanhempien asemaa kuvasi lapsenlapsen hoidossa leikillisesti kastetilaisuudessa =). Isommat rusinat saa sitten kuulemma itse vanhemmat noukkia vaipoista, vaikka olen minäkin onnistuneesti pikkuneidin vaipan vaihtanut ja ihan tutultahan se touhu tuntui ja kaiken lisäksi oikein kivaltakin. Kummasti se touhu oli jäänyt tuonne jonnekkin muistilokeroihin kohta melkein jo 30 vuoden takaa ja otteet oli heti hallinnassa, ainakin omasta mielestä.
Ja aivan ihanan nimen muuten pikkuneiti kasteessa sai.



Äkkiseltään voisi tuosta kuvasta luulla, että Repehän se siinä makoilee. Kyllä niin on Repen oloinen jo kypsään ikään ehtinyt koiralady, Asta nimeltään. Toinen terhakka pojanviikari on nimeltään Dani, joka tykkäsi hypätä kainaloon. On se niin ihana kun sen verran noita koiria alan tuntea, että en ihan heti luule, että hotkaisevat minut alkupalaksi vaan kovasti tuttavuutta hieroivat.

Näihin koiriin tutustuin Perfect Home-tilaisuudessa, jossa kävin hiplaamassa kaikenlaisia ihanuuksia ja vallankin syömässä ihaninta punaherukkapiirakkaa, jollaista en ole vielä tähän(kään) ikään kuuna päivänä ikänään maistanut. Sekä näin pitkästä aikaa läheisen työkaverini ja muistin, että minullahan on työpaikkakin odottamassa.
Pöytä notkuu ihanuuksia

Hiukan hämärä kuva, mutta otin kuitenkin




Itsellä minulla on jo ennestään tällainen Perfect Homen ihana aika iso peltinen tuikkuteline, jonka voisi kiinnittää seinällekkin, mutta minulla se on takan päällä ja todella kaunis siellä. Takan päälle kun olin jo vuosia kaivannut jotain kaunistusta.










Tässä myös kuva takan viereiseltä ikkunalta, arvokukka Enkelinsiipi, jota varjellen kasvatan. Kukka kun on kotoisin lapsuudenkodistani. Siis voi sanoa, että "kukka juuriltani".


Ja muuten, ensi viikolla saatetaan sitten Muuratsalo maailmankartalle, onhan täällä kuulemma SM-suunnistuskilpailut. Siinäpä onkin miettimistä, miten kaikki mahtuu yhden sillan kautta kulkemaan hallitusti. Täytyy ostaa jääkaappi täyteen ruokaa ja lähteä Repen kanssa reppu selässä Suomen lippu korkealla kannustamaan !!!