sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kuvaotoksia Malmöstä

25.5.14
Malmö-torni
 Ja kas kummaa, kun aamulla silmät sai auki, vaunun ovelta avautui TAAS tämä "epätodellinen" siltanäkymä:

Tämä päivä kuluikin melkein liikennettä seuratessa, kun piti ohjata leirintäalueen lähistön lento-, laiva-, juna-, silta-, pyöräily- ja autoliikennettä. Silti sai oleskella vaunun vieressä aurinkoa ottaen ja kahveeta ryystäen. Tämmöiselle paikalle voisin minäkin vanhuuden mökkini perustaa, kuluisi kyllä päivät päivystäessä eikä huomaisi niinkään kolotuksia. Aika kätevää näillä, kun voivat vain sillan ylittää ja lähteä ostoksille Köpikseen tai vaikka omalla veneellä huristaa sinne.




Käytiin sentään hiukan tutustumassa Malmööseen, joka tuntui hiukan hidastetulta Barcelonalta. Olihan tietysti kyseessä sunnuntaipäivä ja päivällä Ruotsi-peli TV:ssä, se voi selittää rauhallisuutta.


Ruotsissa näyttävät olevan kovia pitämään rannoilla pick nickejä. Näytti ihan siltä, että suvuttain kokoontuivat ruohokentille grillaamaan.








Tuulilasin läpi otettuna hiukan epäselvä kuva
Kaupunkiin on jätetty kovasti puistoja ja viheralueita. Merenrantaakaan ei ole täytetty pelkillä asunnoilla


Kyllähän tässä on silmällä hiukan totuttelemista sen etelän rakennusten piperryksen jälkeen. Kaikki näyttää jotenkin laakealta ja todella rauhalliselta menolta. Torvetkaan ei soi ollenkaan, melkein tuolla teillä näyttävät kädellään toisille autoille, että "olkaa hyvä vaan ja menkää ensin"