torstai 27. maaliskuuta 2014

Rusketusraidat

27.3.14  
Pucolin rantaa, taustalla Valencian kerrostaloja

Aamulenkiltä tultuamme isäntä huomasi, että nythän on tullut rusketusraidat. Kämmenselät on kuulemma jo ihan ruskeat kämmenen sisäpintaan nähden ;)  Oh hoh.                             
Mutta nyt ei keritä ihailemaan rusketusraitoja, hommia kun pukkaa nyt niin kovasti. Tänään kun on nimittäin taas sellainen päivä, ettei mikään toimi.  Kaupungista on kuulemma koko päivän jostain syystä sähköt pois. Kuului ihan joku ping pong -tiedotuskin tuolta kaukaa.  Liekkö isäntä imenyt kaikki kaupungin sähköt eilisellä navigaattorin päivitysohjelmallaan, kun tietokone sitä ihan koko päivän päivitti.

No, toimiihan ne hommat ilman sähköäkin, kun on onneksi kaasu. Ja tiskauspisteeseenkin tuli onneksi lämmintä vettä. Päivä oli mitä parhain ilmastoltaan tehdä kaikenlaisia askareita kunnes, isäntä ehdotti, josko testattaisiin vedenpoistoletkujen pitävyyttä, kun kerran aikaisemmin oli lattia kastunut minun sängyn alta ja minä kyllä siihen olin syytön. Silloin ajateltiin sen johtuvan kaatosateesta.

No, ei muuta kun emäntä tiskaamaan kokeeksi ja vessan lavuaarista myös vettä laskemaan. Sänky ylös ja sieltäpä se vesi sitten tulla lorotti lattialle lattiakaivon kohdalta. Ei muuta kun rättejä lattialle ja isäntä putkimieheksi. Vanhuuttaan oli putkeen jo reikä tullut ja onneksi vika tuli huomattua. Mutta, että juuri täällä Espanjassa. No, sekin on asennoitumiskysymys, miksei juuri täällä kun on lämmin ilma korjata. Isäntä lähti käymään asioilla respassa sähkön tultua kaupunkiin ja tuli sieltä tohkeissaan, että lähteekin kaupungille tummaihoisen respan hoitajan (saattaa olla paikan omistajakin) kanssa hakemaan jotain haaraliitosta putkeen. Hyvää palvelua sanoisin ! Jännityksellä odotetaan Repen kanssa, montako putkimiestä sieltä kohta saapuu.