sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kun mikään ei toimi

14.3.14
Tänään olo tuntui flunssan puolesta hiukan paremmalta, joten uskalsin haaveilla huomisesta kaupunkireissusta. Muutoin ei sitten aamulla toiminutkaan mikään. Kaasu oli loppu , samalla myös jääkaappi lämmin, kun sekin toimii kaasulla. (toimii myös sähköllä, mutta siitä on joku vastus mennyt rikki). Vaunun vessaan ei voinut mennä, kun kas´ sekin oli tyhjentämättä.

Onneksi oli sähkögrilli matkassa, kun kaasu loppui

Mutta kas, isännällä olikin tänään oikein tehopäivä. Otti ja haki ranskalaisen kaasupullon, täytti ja tyhjenti kaikki säiliöt, ilmasi vesijohdot, purki jääkaapin huoltoluukut , tutki jääkaapin toimintaa, haki mopoon bensaa ja teki mopon ritsille uuden tavaroiden kuljetuskopan. Pesi auton sekä vaunun etuosan ja järjesteli vaunun etukommuutin järkevään järjestykseen.Ja johan taas toimi kaikki.

Paitsi netti ei tietenkään toiminut. Täällä on sen verran heikko kenttä, että melkein joka vaunussa/autossa on verhot vedetty edestä ja yksi jos toinen on otsa kurtussa nenä kiinni tietokoneella, josko saisi sen yhteyden nettiin. Myönnetään, olen minäkin täällä tehnyt akrobatiaa kentän löytymiseksi mm. vienyt läppärin auton katolle ja tehnyt tyynyvuoria läppärin alle asettaakseni läppärin ylemmäksi yms.

Sitten suihkuun mennessä, vettä ei tule kuin muutama liru-vana vettä ja sekin kuumaa. Juuri kun saa shamppoot päähänsä, vesi loppuu. Siellä sitten pyyhe päällä juoksentelen eri suihkukoppeihin kokeilemaan, josko jostain tulisi vettä. On se jännä, kun on tarpeeksi suosittu leirintäalue ja Pariisin keskustan tuntumassa, ei näköjään tarvitse tuollaisinkaan asioihin satsata laatua, kuten nyt suihkuveteen......kunhan vaan netti toimisi. Se on se nykyajan pääasia

Illalla meinattiin lähteä hiukan ajelemaan ihan vain tuohon lähistölle, mutta kun täällä tuntuu "pii paa" -autot metelöivän jatkuvasti, niin ei sitten huvittanutkaan. Oli ihan kiva sitten vain kotoilla turvallisesti täällä Pariisin leirintäalueella
.
Paitsi, että isäntää alkoi harmittamaan, kun TV:n musiikkiohjelma kuului NIIN heikosti, bassotkaan ei kuulemma kuuluneet tarpeeksi. Mutta ei hätää, löytyihän vaunun kätköistä sitten vielä avuksi äänentoistoon bassovahvistin. =)