maanantai 31. maaliskuuta 2014

Hapanta jäätelöä

31.3.14
Aamulla herättiin helteeseen ja minä jo ajattelin, että mites tästä selvitään. Ei muuta kun isännälle shortseja ostamaan, kun se oli kotoa lähteissä pakannut vaatteet, niinkuin Norjaan olisi matkannut ja emännälle ostettiin kylpytakki, että pääsee helposti vilvoittamaan itseään suihkuun tai uima-altaille. Hiukan hävetti kun tuli kannatettua taas Lidliä ja Jyskiä, ihan kuin maassa ei olisi muitakin kauppoja, mutta tutusta on helpompi helteessä löytää etsimänsä. Aatella, että nykyään saa täältäkin ihan tavallista maitoa, yli 20 vuotta sitten ollessamme Portugalissa, vietiin itse maitojauhe mukana, että saatiin kahvimaidot. Jotain iskukuumennettuja löytyi silloin vain lämpöisestä hyllystä.

Benidormin rantoja
 Kauppareissulla poikettiin kivalla kioskilla, jossa oli oikein raikkaan näköistä jäätelöpehmistä mansikan ja kiwihedelmäpalojen kanssa myynnissä ja maistettuamme ihanuutta, todettiinkin ihanuuden olevan jäätelön näköistä JOGURTTIA !!!!!! Ei mennyt kummaltakaan alas, vaikka yritin kuvitella sitä sitruunajäätelöksi.

Leirintäalueen portilta

Tänään näkyy olevan se päivä kun monet hollantilaiset ja englantilaiset talvehtijat laittavat leirinsä kasaan ja muuttavat kesäksi kotimaahansa. Ja tilalle tulee kesäturistit. Hollantilaispari tuossa vieressä on pari päivää hartaaseen tahtiin pakkaillut, tänään sitten käänsivät vaununsa kaukosäätimellä vaunun pyöriin painautuvilla liikutusmoottoreilla, jota isäntä pitkään ihasteli. Kätevä peli.

Ja papat tuossa päästelee skoottereillaan mummot kyytissä, niin että nuorempia hirvittää.

Paikalleen jäädessä tuppaa ihminen näköjään helposti rutinoitumaan, yksi rutiini on illan lännenelokuva. Täällä tulee yhdeltä kanavalta joka ilta länkkäreitä.Ja sehän on aina pakko katsoa.