lauantai 22. helmikuuta 2014

Asennoitumiskysymys

Keskiyön toivotus täältä maan ääristä (Lounais-Suomesta) tai siltä tämä ainakin tuntuu, kun nettiyhteys on NIIN huono, että kesti puoli tuntia avata tämä blogi. Toivottavasti tämä tekstin teko nyt onnistuisi tällä pätkivällä nettiyhteydellä, mutta aion sitä yrittää.

Olihan se aikamoista se vaunun ja auton pakkaaminen. Ihmettelin suuresti esim.sellaista että jos ihminen käyttää silloin tällöin jotain lääkettä tarvittaessa, niin miksi sitten tarvitaan iso kassillinen lääkkeitä mukaan ja ihmettelin minä paljon muutakin.

Ette ikinä arvaa, missä viime yö vietettiin. Ajateltiin aloittaa varovasti läheltä eli oltiin Keljonkankaan ABC:llä yö ja todettiin (ihan mainosmielessä tiedoksi teille muillekkin) hyväksi ja edulliseksi.  ;)

No tuohon valintaan johti harmillisten sattumien ja teknisten vikojen summa. Kun kävi niin, että olimme luvanneet meidän päivystävälle talonmiehelle häipyä torstai-illaksi ja halusin pitää lupauksen ja sitten kun oli tarkoitus lähteä, ei vaunun jarruvalot toimineetkaan. Siinä kohtaa meinasi emännältä hihna katketa mutta totesin, että tämä koko hommahan on täysin asennoitumiskysymys. Eikös se ollutkin niin, että matkalla olo se on tärkeintä eikä matkan päämäärä. Siis siirtyminen lähimpään vaunupaikkaan matkailemaan ja aamulla auto huoltoon. Ja tällä asenteella nautiskelin sitten kotivaunun lämmöstä ihan tyytyväisenä. Paitsi, että harmittihan se tietysti hiukan, että saadaanko auto seuraavana päivänä huoltoon jne.

No saatiinhan se sitten huoltoon ja kerettiin vielä ennen myräkkää tänne meren lähelle laivapaikkaa varaamaan. Laskeskelin, että tällä matkavauhdilla saatetaan juuri ja juuri keretä ennen vuorotteluvapaan loppua kotiin ;)

Mutta nyt taidan käydä nukkumaan. Siellä isäntä ja koira vetää hirsiä jo stereona. Stemmat ei taida osua ihan nappiin (vai mitä ne nyt olivatkaan)