sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Hedelmäkarkkia


Sunnuntai-illan iloksi Isäntä poltteli ensin ikivanhan lahonneen puuhevosen Tiipiissään, jonka jälkeen saunottiin ja sitten "Tähdet Tähdet" jälkeen sunnuntai-illan rituaaleihin kuuluvana huipentumana olisi olleet ....hedelmäkarkit, siis Isännän rituaalina, (minulla suklaa) 


Mutta, mites nyt suu pannaan ?!? "Tähdet Tähdet" loppui juuri ja Isännän rakas karkkipurkki ammottikin tyhjyyttään.......... yllättäen. Isäntä raotti haikeana purkin kantta ja joutui tyytymään pelkkään hedelmäkarkin tuoksuun. Veti sitä pitkään ja hartaana sisäänsä, mutta sillä ei pitkälle pötkitä, kioskit kaukana. Mutta kyllä isonkin miehen on pakko välillä pettymyksiä sietää. Onneksi oli sentään omenajälkiruokaa tarjolla sunnuntai-illan hengen nostatukseen.

Sepänkeskuskin käytiin katsastamassa lauantaina. Kiva paikkahan se oli. Vallankin talvikylminä voi kuvitella kävelevänsä siellä ns. kadulla lämmitetyissä sisätiloissa poiketen butiikkeihin ja kahviloihin.

Pikkujoulu-tanssitkin kävi Isäntä soittamassa, mutta ei saanut Emäntää mukaan Emännän valitessa mieluummin mukavan lempituolinsa kuvitellen viettävänsä mukavaa lauantai-iltaa TV:n ja kutimen kanssa ja tietysti Repen.

Tämä viikonloppu vaan herätti  kovasti ajatuksia TV:tä katsellessa ja paljon mietteitä siitä, miten ihmeessä tämä maailma on mennyt NIIN vaikeaksi. Kaikesta ihan yksinkertaisesta ja itsestään selvästä tehdään nykyään kamalan vaikeata. "Äiti"- sanaakaan kun ei kohta saa sanoa ääneen, äitiyspakkauskin on jotenkin väärä sana, leimaa jotenkin liikaa naisia ?!?! eikä ole enää olemassa tyttöjä ja poikia vaan jotain ?!?!? mitä lie. Mutta meillä Suomessa nimenomaanhan on HÄN-sana kummastakin, mutta monessa muussa maassa She ja He tai Hon ja Han....aatella mitä edelläkävijöitä olemme !!! Siis mitä valittavat.
Mutta kyllä ennen oli kuulkaa vaan tyttöjä ja poikia ja kaikkia siltä väliltä ilman sen kummempaa ihmettelyä.
Ja aikanaan opetettiin koulussakin, että olisi lääketieteellisesti vallan olemasa XX ja XY. ja niissä myös jotain pientä eroakin.

Sitten oli joku semmoinenkin ohjelma, jossa vatvoivat että esim. parisuhteessa (tai siinä kyllä oli 3  ?!?!?!?)
ihan KAIKESTA saa, kannattaa ja pitää puhua. Kokeilkaapa vaan     ottakaa esim. päivä jolloin olette OIKEIN pahalla päällä ja ottaa päästä ihan kaikki ja kerrotte kaiken, mikä mättää ja on mättänyt. Onneksi sitä iän myötä kuitenkin alkaa suodattamaan sanomisiaan.

Sitten oli TV:ssä naisten ahaa...elämyksiä esim. asuvalinnoissa esim. viihteelle, (joita itse en käyttäisi) ja sitten kuitenkin heille oli IHAN KAUHEATA,  kun saivat sitten huomiota liikaa kuitenkin asuvalinnoillaan...
Outo epäsuhta....樂

  Voi hyvä Sylvi, aloin pian  toivoa, että olisi sittenkin pitänyt lähteä Isännän matkaan.