keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Silmätysten

Isäntä hoiti tänään paperiasioita innosta puhkuen ns. vanhanaikaisesti naamatusten. Meni virastoon oikein valtakirjan kanssa. Edellisellä virastokäynnillä samaisessa virastossa oli neuvottu seuraavalla asialla kääntymään toiselle luukulle, joka oletetusti kartasta tutkien sijaitsi kaupungin toisella puolen.

Mutta mennessään sitten sinne kaupungin toiselle puolen, sieltä neuvottiinkin palaamaan edelliselle luukulle, josta edellisellä kerralla ei vaivauduttu (ilmeisesti näistä kesähelteistä johtuen) neuvomaan, että kyseinen luukku sijaitsikin samassa rakennuksessa kuin missä Isäntä jo asioi aikaisemmin.

Siellä sitten Isännän sinne takaisin palauttuaan neuvottiin saman salin toiselle puolen vain noin 5 metrin päähän. No, Isäntä siirtyi sitten salin toiselle puolen toiselle luukulle, josta virkailija ilmeisesti kesälomalle jo kovasti haikaillen vastasi, että "sen voi kyllä täyttää netissä  ".

Mutta Isännän tuntien voin kyllä hyvin kuvitella, että tässä kohtaa Isäntä on osannut jo vaatia ihan henkilökohtaista palvelua ja kuulemma sitä saikin. Ja sai kuin saikin jättää lomakkeensa ihan paperiversiona kyseiselle luukulle. Ja jopa sai kysyttäessä vastauksia ihan henkilökohtaisesti "silmätysten" ns. vanhanaikaisesti.