torstai 18. toukokuuta 2017

Elämän mysteereitä

Teki niin mieli Pizza Tonnoo. Harmi vaan, kun pakasteessa oli vain yksi jäljellä ja Isäntä tuli liian aikaisin töistä, joten jouduin sen sitten puolittamaan. Samalla sitä syödessä katselin TV:stä klo viiden sarjaa "Sydämen kutsumus", jossa näyttelee kaikki vanhojen sarjojen kootut näyttelijät sekä uudet silkoposket. Ihan kiltti ja positiivinen sarja kylläkin, mutta hiukan häiritsee se liika silottelu niin naamoissa kuin vaatteissakin, mutta ehkä se ei tee pahaa kellekkään nykyään tuommoinen Pieni talo preerialla -tyyppinen leppoinen sarja tässä pahassa maailmassa.  Sydämen kutsumus

Siinä sitä sitten istuskeltiin töiden jälkeen lempituoleissamme ja minä tuumasin TV-sarjan päätyttyä Isännälle, että "Mitähän se semmoinen oikein on, kun tuntuu meikäläisen mieli menevän lujempaa kuin kroppa". Isäntä meinas siihen että, "Kuulehan, sen nimi on Laiskuus".
Sillä sitten on vastaus kaikkeen.......

Isäntä ite kävi eilen passin uusinnassa ja se noudetaan sitten kuulemma R-kioskilta !!!!
Eivät sitten yhtään parempaa ja vielä "turvallisempaa" luovutuspaikkaa ole nykyään sen luovuttamiseen keksineet. No en kyllä minäkään keksi äkkiseltään, ehkä joku vilkas metroasema tms.
Ja sitä kanssa ihmettelen, että MIKSI passikuvat on aina niin rumia. Miksei kuvista saisi hiukan kauniimpia. Jos pikkasen vaikka Photoshoppia käyttäisivät, niin eivät rajoilla luule vankikarkureiksi. Vaikka rajathan on nyt auki.............

Annettiin tuossa Repellekin punkkitabletti. Mutta senkään antaminen ei sujunut ihmettelemättä ja ihmettelen tässä edelleen. Onko tämä taas niitä naislogiikkajuttuja vai mitä lie. Ohjeessa nimittäin sanotaan, että "Kyseessä on purutabletti, jota ei saa jakaa eikä murtaa. Ja seuraavassa lauseessa lukee: että voit antaa tabletin koiralle ruokinnan yhteydessä syötäväksi"  NO MILLÄ IHMEELLÄ minä valvon, ettei se pureskele sitten sen ruoan seassa sitä tablettiaan, jos kerta ei saa jakaa eikä murtaa!!?                                                
Mutta Repe on nätti passikuvassakin