keskiviikko 1. helmikuuta 2017

SAUNA

On se nykyään vaikeata tuo pankissakin käynti. Ensin pitää avata kone, ja odottaa monta hetkeä kun kone päivittelee ja sitten pitää lähteä etsimään tunnuksia ja kirjautua sisään pankkiin ja kun sitä työkseen tekee vielä kaikenmaailman kirjauksia päivässä milloin minnekkin ohjelmaan, niin kyllä se illalla jo ylitöistä käy. Ja sitten ne numerosarjat, meikätyttöä kun ei ole koskaan numerot kiinnostaneet.....ihmettelen vaan, että kuinka pitkiä numerosarjoja sitä ajan mittaan tuleekaan, kun numerot loppuu....Minulla nousee nykyään karvat heti pystyyn, kun pitää kirjautua, no säästyypähän rahat, kun en kerta kaikkiaan kirjaudu.

Isäntä tuolla huutelee, että olisko Emäntä hyvä ja laittas jotain iltapalaa. Huusin sille takaisin, että " Ei onnistu, kun mää oon sihteeri.........", no nyt sieltä alkoi kuulua kattilan kolinaa.

No, nyt ollaan sitten jo helmikuulla ja Emännällä nousemassa taas erämaakaiho. Isännällä myös, suunnittelijamiehenä tutkinut ilta toisensa jälkeen kaikenkattavan mökkitarjonnan. Minä ilmoitin, että TAHDON SAUNAN, että kerkiän siellä vielä kylpeä ennen vanhuutta. Ja ilmoitin myös, että enää en jaksa sitä ihan kaadetuista puista alkaa väkertämään, että valmissaunakin kelpaisi ja Kah ! Isäntäkin oli samaa mieltä   HÖH, vanheneekohan sekin.
Tänä aamuna silmät ristissä heräsin kun piti sitten yömyöhään haaveilla jos jonkinlaisesta mökistä, joissa olisi haaveilemani näkyväisyys kauas (pilvet, tyrskyt, tuulet) ja takka.

TV:ssä juuri kertoivat saunan suotuisista vaikutuksista ja tutkimuksen mukaan tulleet siihen tulokseen, että monta kertaa viikossa saunoneet (miehet) olivat paljon terveempiä kuin ne jotka saunoivat harvakseltaan. No, sen tutkimustuloksen olisin minäkin osannut lonkalta heittää, ensinnäkin ovatko ottaneet varmasti huomioon sen seikan, kun tutkittavat olivat jo melko vanhoja, niin hehän eivät välttämättä muistaneet käyneensä juuri edellisenä päivänä saunassa ja toinen seikka saattaa olla, että terveemmäthän saunoo ilman muuta enemmän, heikot ei jaksa mennä saunaan.......

Mutta nyt PITÄÄ SAADA SE SAUNA .... PAKKO !!!!
Mökki, Merenranta, Somme
>>>My cabin