lauantai 19. marraskuuta 2016

Vip Lounge

Sitä kannattaa tosiaan kyllä tarkkaan miettiä, mitä toivoo. Muutoin käy nimittäin niin kuin Andyn sanalaskussa, että "kantsii tarkkaan miettiä, M I T Ä toivoo, kun sä pian saat sen...."

Mutta tällä kertaa kävi onneksi hyvin. Kun huomasin kauppareissun jälkeen, että meidän lattiallahan oli kynnysmatto, jossa luki: Bergen.     Enkös minä sitä juuri eilen haikaillut. Haaveilin kuinka olisi kiva asustella joskus vähän aikaa jossain Norjan merenrantakaupungissa. Ja siinähän se nyt on sitten meidän kynnysmattona.....Kauppareissulta siihen ilmestynyt.



Sen pariksi ostettu iso matto kun taas oli nimeltään "Aurajoen ranta", mutta matkaan oli kuitenkin kynnysmatoksi ängennytkin tämä "Bergen", näköjään kun kerran sitä oli haikaillut.




Isäntä taasen oli haikaillut musiikinkuuntelu-tuoliinsa tyynyä ristiselän tueksi ja niin tarttui kaupungista matkaan tyyny, jolla olikin kotiin tullessa yllättävän paljon kokoa.

Repe tuumas', että "Ostit sitten tämän lemmikkieläin osastolta ja kyllä minäkin siinä mielelläni koisisin, kun on näköjään oikein Vip Lounge-tyyny, joka on tarkoitettu lentäville koirille rentoutumaan lentokenttien muusta hälystä"



Olipa ihana tuoda kaupasta hiukan väriä tähän ruskeaan värimaailmaan. Vaikka on se kyllä HIRVEÄN vaikeaa vanhaa huushollia uusia mitenkään. Jos heittää muistoja ja vanhoja rakkaita asioita pois, niin eihän sitä pian enää muista mitään....


Vanhoista ajoista puheenollen  
                          Muistattekos tätä


Kun ei ollut nettiä, piti kokonainen viikko elää, ja ootella tuonkin sarjan seuraavaa jaksoa.