maanantai 24. lokakuuta 2016

Ranskalaiset

Paleltaa...Nyt se taas alkaa, nimittäin tunne, että pitäs jotain lämmintä saada ylleen... 
Siis jatkuva näläntunne.

Juuri kun sain tsempattua itseni kuntopyörän päälle, astuu Isäntä taloon ja huutelee, että "Oliskohan meillä pakkasessa vielä Ranskanperunoita jäljellä"  VOI EI !!!  Kuola alkaa samantien valua suupielestä ja äkkiä penkomaan hädissäni pakastimen viimeistä nurkkaa, josta löytyy kuin löytyykin pari avattua ranskanperunapussia, päiväyksellä ei mitään väliä, kunhan vaan saan ne ÄKKIÄ kipattua pellin päälle ja jääkaapin perältä vielä pari makkaraa pienittyä sekaan. Niin Vot, kun tuntuu mukavalta haistella ja katsella niiden paistumista siitä uunin ikkunasta. Joutaa sitä huomennakin aloittamaan kuntoilun huikkaan olkapäällä istuvalle huonolle omalletunnolle. Salaattia ei tietenkään löytynyt, mutta ei silläkään mitään väliä, kun onneksi on meillä Lidlin taattua Hovimestarin sinappista ja valkosipulista salaatinkastiketta. Sitä kun plorauttaa ranskiksien päälle, niin KYLLÄ ON HYVÄÄ !!




On ne vaan niin hyviä nuo Lidlin tuotteet, niitten lihapullia syö meidänkin Repe, kun niissä on sentään lihaakin mukana. 


Ja nojatuolissa ranskalaisia syödessä päivän kruunaa uutisista tieto, että ollaankin Isännän kanssa tehty aina oikein: Sänkyjä kun ei kannata kuulemma petatakkaan, se on TERVEYSRISKI.
No, sehän me ollaan aina tiedettykin.

Ja tässä vielä vinkeän ihana viikonaloituskappale:
                                                 Robbie Williams