perjantai 13. toukokuuta 2016

Netissä

Miten meille sitten käy, kun "Kaikki löytyy netistä". Ja jos kukaan ei enää jaksakkaan "Mennä sinne nettiin" ?!?!?!?  Minä ainakin olen huomannut, että jo pelkästään tietokoneen aukaiseminen on hermostuttavaa hommaa, kun kestää mokoma muutaman sekunnin, jopa minuutin. Ja anna varjele, jos pitää vielä kaiken lisäksi odotella jotain päivityksiä, niin hermothan siinä menee. Ja jos ei jaksa käydä siellä netissä, tai ei satu olemaan netti mukana,  niin jatkossa sitä voi hyvinkin heittäytyä sitten ihan umpitolloksi ja ajatella, että siellähän se kaikki tieto on "netissä", jos tarvitaan. Alkaa vaan kattella auringonlaskuja ja tähtitaivaita, kastella kukkasia ja kalastella. Postiluukkuunkin vaan lappu "EI mainoksia", ei lehtitilauksia. Ja taantua mitääntietämättömäksi tolloksi, joka ei tiedä maailmanmenosta tuon taivaallista. Sanoa vaan kysyjille niinkuin koulussa aikanaan, että
"En minä vaan tiedä, kun netti (kirja) jäi kotiin".               >>>>   Netissä

Tässä kun kirjotellessa asiaa tarkemmin aattelee, niin tulee vahva tunne, että TV:n asema taitaakin kohta tulla taas tärkeäksi vallankin niille, jotka ei jaksa mennä sinne nettiin. Sieltä sentään jaksaa vielä katsoa Uutiset, niin että pysyy jotensakkin ajan hermolla, mutta nekin niin negatiivisia kuten taannoin TV:ssä joku ulkomailla asuva sanoi, kun häneltä kysyttiin, että katsooko hän kotimaansa Uutisia. Niin siihen hän vastasi, että "Ei kestä kattoo, kun ovat niin negatiivisia aina".

Siis, ihan oikeesti, IHAN HIRVEETÄ ! Onneksi olen ollut nuori silloin, kun ei ollut paljoakaan valinnanvaikeutta vaihtoehtojen ollessa vähissä.

Kun tunnetusti valitseminen on minulle yleensäkkin tosi vaikeata.

Sen takia ajan mieluummin pienempään tuttuun ruokakauppaankin, kun miten minä muka osaisin valita esim. vaikka juuston 100 metrin juustohyllystä.

Jottei nyt menisi ihan negatiiviseksi, niin otetaanpas nyt yksi tunnelmapala viikonlopuksi.

Kesä on saapunut kuistille




Ranskalaisella parvekkeella

Kuvahaun tulos haulle nuotit