sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Suklaamuna-lakko

Pääsiäinen, Pääsiäismunia, Pääsiäismuna


Onko parempaa aikaa aloittaa suklaamuna-lakko kuin Pääsiäisenä. No ei tietenkään. SILLÄPÄ juuri... päätin suureellisesti aloittaa sen vuoden parhaasta mahdollisesta ajankohdasta.

Nyt tuli nääs mitta täyteen. Ennen pääsiäistä harjoittelin jo monta viikkoa suklaamunien syöntiä pääsiäistä varten, jopa niin paljon, että alkoi sitten hampaatkin muistuttelemaan olemassa olostaan ja jenkkakahvat tursuamaan housunkauluksista. Silloin tunsin SUURTA katumusta ja Pitkäperjantaina sitten aattelin olevan parhaan ajankohdan katumukselle ja moisen lakon aloittamiselle.

Kahden päivän lakko on tähän mennessä vaatinut mm. litran nougat jäätelöä. Ja psyygaamista sekä paljon luovaa työtä, kuten vanhojen puseroiden tuunaamista. Heitin kaapista alas kaikki vanhat puserot ja toisesta kaapista uudet ja yhdistin ne rohkeasti Isännän epäillessä että nyt taitaa tulla kyllä "Sutta ja Sekundaa", mutta tulos oli vähintäinkin mielenkiintoinen. Väärässä oli mies, jolla on aina sama musta T-paita päällä kotona.


Mutta onneksi ylihuomenna on arki taas ja päättyy tämä suklaamunalakko. Tai muuten voisi Isännänkin T-paidat saada värillisiä kauluksia.

Tarkemmin katsottuna, taitanut olla tuon kauluksen tuunaajalla sittenkin suklaamunat mielessä.