perjantai 20. marraskuuta 2015

Sisustuspuuska

Liekkö vapaapäivän vai Isännän Emännälle tekemän hapetusröörin ansiota tämän päiväinen sisustuspuuska. Emäntä kun on tässä viime ajat valittanut makkarin hapenpuutetta, niin Isäntä rakensi kattoon oikein tuloilman röörin suunnattuna suoraan puhaltamaan kohteeseen eli Emännän kasvoille. Ja johan on virkeä olo.
Tietysti syynä oli myös ystävän vierailu, joka sai Emännän ja koiran iloiseksi. Ja sitä kautta Isäntäkin sai nauttia illan ihan rauhassa musiikistaan ilman Emännän jatkuvaa puhetulvaa, koska puhetta ei enää illalle riittänyt. Tai olisihan sitä  riittänyt mutta voimia ei puhumiseen.

Yksi kissa

Aamulla siivotessani ja samalla kaappeja kaivaessani teinkin täältä meidän omasta "Koti-Anttilasta" löydön.
Siellä kätkössä leipomislaudan oli kaksi kaunista lasilevyä, jotka nimenomaan on tarkoitettu keraamisen levyn päälle kaunistukseksi. En edes muista, mistä olen ne joskus tilannut, mutta olin tosi innoissani nyt ne löytäessäni.

Vanha jo kulunut keraaminen levy näyttää taas hienolta ja tuo lisää tarvittaessa työskentelytilaa.

Kolme kissaa
No, Repekin siitä sitten intoutui sisustamaan ja pisti olohuoneen matot rullalle. Ja Emännän ollessa otollinen uusille sisustus-suuntauksille, Emäntä päätti samantein kääntää olohuoneenkin matto vinoon. Mikä pakko se kaiken on aina suorassa olla. Kuulinkin tässä hiljattain, että nykyään on kuulemma muotia matot vinossa ja vielä kaiken lisäksi useampi matto limittäin päällekkäin.

Isännän kotiin tullessa hehkutin, kuinka vanhoista matoista tulee kuin uusia erilaisilla järjestelyillä.

Isäntämäinen kommentointi asiaan oli pilvistä pudottava
"Jaahas, kauneus se on katoavaista, nuukuus senkun vanhetessa lisääntyy"

Mutta eihän se tosissaan, tuo meidän Isäntä, kunhan kiusottelee .....