tiistai 12. toukokuuta 2015

Iltasatuja

Mummo istuu tässä nyt hiiri kädessä ja ihmettelee taas tätä maailmanmenoa. Kaikenlaista kun kehittelevät, kohta kuulemma myyvät printattuja leivoksia ja ja ei muuta kun semmoinen "aistikypärä" vaan päähän, niin pääsee istuviltaan lempituolista vaikka metsään kävelemään ja haistelemaan. (Ihmettelen vaan, että miksi sinne ei voi mennä aidosti kävelemään.) No, siinä ainakin säästyy punkeilta.
Luulen, ettei kaukana ole enää se haaveilemani TV-ruudusta astuminen ennalta valittuun kohteeseen. Mutta siihen tarvitaan meillä ainakin 70-tuumainen TV, että pääsen kumarassa astumaan maailmalle ja tahdon kyllä yöksi kotiin. Täytyypä alkaa miettimään sopivia kohteita.

Luullaan tässä olevan vallan kehittyneitä, mutta jos onkin niin, että joku ÄLY-koodari ohjailee meitä huvittuneena samanlailla kuin me ohjailemme kehittelemiämme robotteja ja laitteita. Ja pugeja pukkaa pitkin päivää, milloin mikäkin toimintahäiriö, eilenkin väsytti niin mahottomasti ihan ilman mitään syytä. Mutta kukaan ei kutsunut ohjelmankorjaajaa paikalle. Ja sain olla ihan koko päivän kuin nukkuneen rukous.
Niin ja jostain luin, että maailmankaikkeuskin olisi pelkkä kaksiulotteinen hologrammi. Siinäpä miettimistä ennen unen tuloa.




Ja oletteko muuten huomanneet semmoista, että nykyään on muotisana "JooEi". Aika kattava ilmaisu, silloin ei ainakaan lupaa mitään ja on sanansa mittainen mies.

Hyvää Yötä, Sov Gott !