perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukatu

Väkeä kävelykadulla
Lähdettiinpä täältä korvesta tänään kaupungille katsastamaan joulukatua ja kauniiltahan tuo näytti ja kivan kotoisaltakin. Kaupat kiersin kaukaa paitsi kangaskaupan, jossa oli AIVAN IHANIA kankaita. Melkein lankesin, mutta sitten tein taas tarveharkinnan, joka tällä kertaa oli tosi tiukka.

Päätin tehdä nyt ennen joulua suklaakonvehti-testin vielä joulupukkia varten. Ostin kokeeksi Marabouta, jotka kuitenkin tuntuivat jotenkin väkeviltä ja "tunkkaisilta" verrattuna Pandan raikkaaseen ja puhtaaseen makuun =). Siis ehdottamasti Pandaa sen olla  pitää.

Tänään oli Paviljongilla kuulemma Robin esiintymässä, jota innokkaimmat fanit kuulemma olivat jo edellisen yönkin odottaneet oven suussa telttoineen ja viltteineen. Isäntä ihmetteli kummissaan, että ei heidän keikoillaan ole kuulemma mummoja telttoineen ovensuussa näkynyt =). Minä lohdutin, että ei se ole kiinni suosiosta, vaan ei mummot enää voi kylmässä maassa istua. =).

Eilen oli viimeinen englanninkurssi ennen joulua. Vertailtiin mm. englantilaisten ja suomalaisten
kohteliaisuustapoja. Pariskunnatkin kuulemma saattavat siellä tervehtiä toisiaan aamukahvipöydässäkin ihan nimeltä. Meilläpäin jos niin kävisi, voisi kyllä luulla, että siinä tapauksessa Isäntä asuu vaunussa ja Emäntä talossa. Perin outoa olisi moinen tervehtiminen !!


On tämä blogin pito siitä niin mukavaa hommaa, kun tämä on mitä parhainta "työnkiertoa", mutta nyt on ihan pakko antaa ruokaa meidän Repukalle, joka on jo kaatanut kuppinsa keittiössä nurin, kun Emäntä ei tottele.