perjantai 12. syyskuuta 2014

Viikkokatsaus

12.9.14 
Iltakuva Muuratsalosta
 Mitähän sitä oikein oli, ennen kuin oli......tietokoneita.

Poikkeuksellisen ahkeran viikon jälkeen aloin tässä muistella, että mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä menneellä viikolla ja mitä kaikkia ajatuksia syntynytkään.
Ainakin eilen illalla meinasin saada slaagin lukiessani vanhoja lehtiä, jossa yksikin kultalusikka suussa syntynyt oli antanut ohjeita meidän päättäjillemme asioiden hoidosta ja vienyt heitä oikein tutustumaan maahan, jonne itse oli vienyt turvaan perheyrityksensä sadat miljoonat verotukselta. Mietin vaan, millainen mahtaisi arvojärjestys hänen päässään olla, jos olisi sattunut syntymään muovilusikka suussa. Niin, tykkää kuulemma kuitenkin kovasti viettää perheineen aikaa Suomessa, jossa on hänen mielestään perusasiat kunnossa, mutta sitten seuraavassa lauseessa on kuitenkin vastaan kaikenlaista ihmisten rahallista tukemista.
Ja ajatella, miehellä on ikää noin 60 vuotta, siis ei mikään märkäkorva enää.
Porttikielto tuommoisille ja korkea pääsymaksu Suomen reissuille !!!!!!!!!!

Tulin äsken tuolta puskista, oltiin Repen kanssa maisemoimassa pihaa. Aitaa leikattiin niin, että näkyy taas pari isoa kaunista harmaata kalliota. Niitä on NIIN rauhoittavaa katsella. Isäntä on asentanut päivän kuvan tulostusohjelmaa koneelle. Kertoi, että meinas mennä hermot, jos niitä olis.
Näkymä olohuoneen ikkunasta



Lisäpuhtia elämään on tullut englannin kielen kurssista, jossa olen jopa pysynyt matkassa mukana. Eilinen vieressäistujani oli kotoisin Argentiinasta. Hän kertoi, että siellä maassa ei kuulemma kylläkään englannilla pärjää.

Täytyypä nyt alkaa kaivamaan villahousuja ensi viikon Lapin matkaa varten. Onneksi onkin vaunussa kevään jäljiltä autossa jo kitkarenkaat alla. Viimesyksyinen Lapin matkahan kääntyikin Porin reissuksi, kun heitti sitten lumet Lappiin pohjatuulen kanssa. Pori oli meinaan silloin ainut paikka Suomessa, jossa aurinko paistoi. Ja ihan kiva reissu oli.







Repe ja syksyinen maisema Muuratsalosta