perjantai 28. helmikuuta 2014

Iso-belt

27.2.14 Matkapäivä




Reissu-Repe ottaa rennosti. Jos takaikkuna alkaa kyllästyttää,voi siirtyä vaihtelun vuoksi takapenkille.






Tänään siis heräsimme hotellista (kun emme ed. iltana uskaltaneet ihan minne tahansa yöpyä)  Ja söimme runsaan ja maittavan hotelliaamiaisen.
Sitten pörhälsimme läpi Tanskanmaan auringon paistaessa. Pitkät sillat olivat vaan harmiksemme sumun peitossa mutta eipähän käynyt tuuli, mikä olisi vaunua sillalla huojuttanut.



Iso-Beltin jälkeen ruokatauko ja Repellä "kirjeidenluku".











Hernekeiton voimin ajeltiinkin melkein Saksan rajalle. Huomasimme leiriytyvämme Tanskan suurimmalle leirintäalueelle: ( Kollund Frigård camping). Vaunupaikkoja 837. Vaunut on pääosin vakipaikoilla koko vuoden. Näyttää kyllä siltä, kuin jotkut asuisivat niissä kokonaan. Vaikka mikäs on asuessa, tunnelmallisempaahan tämä on kuin hotelliasuminen.

Isännän ottama panoraama-kuva leiripaikasta

Iltalenkillä jaksan ihmetellä pimeyttä. Tuntuu hullulta, että on näin pimeää, vaikka ihmisiä ja valoja on enemmän kuin meillä Suomessa. Eikä taivaallakaan ole valosaastetta, kun lumi ei sitä sinne heijasta. Melkein linnunrata näkyy.
TV:stä ainakin näkyy taas yhtä monta kanavaa kuin Suomessakin. Ruotsi se oli kitsas maa. Eihän ne nähneet siellä Olympialaisiakaan kuin maksetuilla kanavilla.

Huomenna mennään tutustumaan Flensburgin kaupunkiin.