keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Koronakorvat

Onpa siitä jo kertynytkin aikaa, kun olen kotona jonkinlaisen tietokoneen avannut. Syynä lienee se, että Isäntä on vallannut kokonaan ns. tietokonehuoneen pöytäkoneineen yms. rekvisiittoineen etätyöpisteekseen. Eli viime kerrasta täytyy olla jo aikaa kun tänä aikana on maailma mennyt ihan päälaelleen. Mikään ei ole kohta kuin ennen. Kyllä vanhat kansakoulun opettajatkin kääntäisivät kylkeään jos tietäisivät nykymaailman menon, Enkä sano, että yhtään pahasta on tämä löysempi ja vapaampi maailman meno...Onneksi olen ollutkin kaukaa viisas, enkä ole koskaan ihan kaikkia pakkoja uskonutkaan.

Minullakin on nyt auton sivulokerossa maskeja ostettuna. Kotona enimmäkseen olen kyllä pysynyt ja omalla autolla huristellut. Pakolliset matkat ihmismassoja kierrellen ja kaulahuiviin hengitellen tai ollut kokonaan hengittämättä. Mutta kaippa niihin pitäisi totutella, siis niihin maskeihin. Mutta sitä minä mietin, että onko tämä suunniteltu juttu, kun kerrankin löytyy korvillekin joku käyttötarkoitus....siis eihän se maski naamalla pysy ilman korvia. Kuinka kätevää asettaa ne narut sinne korvien taakse, tuntuu tosiaan kuin ne olisi suunniteltu ihan tuota käyttöä varten....kumma juttu tuokin.

Pitäisi keksiä tässä joku käsityö syksyn pimeisiin iltoihin, mutta meinaa olla kännykkä tuo nykyajan käsityö. Sieltä kun tuntuu löytyvän kaikki tieto.... ja ajankulu..

Isäntä huuteli, että tulehan vaimo leikkaamaan hänelle kuulemma ns.hoitovapaa tukka ennen saunaan menoa. Luulen että kyseessä olisi suht' lyhyt malli....


Syksy, Vuodenajat, Puutarha, Puut, Aidan