lauantai 20. heinäkuuta 2019

Listojen äiti


Palattuamme viikon kestäneeltä vaunulomalta (josta kerron lisää myöhemmin) asuin kotipihassa päivän vaunussa osaksi siitä syystä, etten halunut vielä palata sisälle taloomme, jossa melkeinpä koin avaranpaikan kammoa. Ja vaunu kun on NIIN ihanan kodikas paikka, että voisin hyvin asua siellä kokonaan, ainakin kesät.

Käytin paluupäivän vaunun järjestelyyn jo seuraavaa matkaa varten. Kerroin tomerana Isännälle tekeväni sellaisen lyhykäisen  ja jämptin tsekkauslistan tulevia matkoja varten, koska hermostun aina pakatessa sekä purkaessani vaunua, kun olen kantanut sinne lopulta koko omaisuuteni kaiken varalta, koska ei koskaan voi tietää.......

Isännän mielestä tsekkauslistani ovat kuulemma hyvin kattavia ja hyviä, mutta kuulemma vähemmälläkin pärjäisi ja kauppoja ja apteekkejakin on kuulemma jo keksitty. Joten tänään istuin vaunussa käyden läpi mennyttä viikkoa parannellen listaa.

Siis: Kysymys kuuluu: MITÄ OIKEASTI olinkaan tarvinnut viikon aikana ?!?!? Jospa sillä konstin saisin karsittua jotain noista vanhoista ja jämäköitettyä tuota uutta listaa.

MUTTA vaunussa istuessani tuli mieleen vielä lisää kaikkea puuttuvaa....

Näytin sitä uutta listaa sitten Isännälle innoissani, ja se tuumasi, että:
NO JOO, nimetään se nyt sitten vaikka "Kaikkien Listojen äidiksi"


Vilppulankosken vaunualueelta