maanantai 1. huhtikuuta 2019

Väärässä valossa

Takana päivä, jolloin olen tuntenut olevani koko päivän ns. "Väärässä valossa!. Johtuneeko lie tuosta julmetusta äkkinäisestä valon määrän lisääntymisestä vai mistä. Esim. en saanut enää totuttuja iltapäikkäreitäkään otettua "Puoli Seitsemän" -ohjelman aikaan vaan jouduin katsomaan kyseistä ohjelmaa ja väärällä juontajalla, kuin sen minkä juontaessa olen yleensä tottunut nokostelemaan. Ja muutoinkin olo on ollut outo pitkin päivää. Koko päivän on ollut sellainen vähemmän kaunis olo, kunnes työpaikalla sain kuulla eräältä ihmiseltä olevani mukamas "Pirteän näköinen" ! ? 
No, ei ihme että olo on ollutkin OUTO, ns. itselle vieras olotila pitkän nuutuneen jakson jälkeen.

Mutta olohuoneessamme asustelee pirteä Nojatuoli-seikkailija parhaasta päästä. Matkustanut jo moottoripyörällä ensin Seattlesta Alaskaan ja nyt on menossa matka Intiasta Hollantiin. Kyllä mää niin kauhiast ihmettelen, miten siinä voi olla mies, joka ei helposti kyllästy. Huutelee aina välillä, että "tuu kattoon nyt, miten kätevä yöpymisidea" -> filmissä on moottoripyörä asetettu vuorten katveeseen jonkun puisen levähdyspaikan puupöydän viereen nojolleen ja sitten vedetty saderessu moottoripyörästä siihen pöytään kiinni yöpymiskatokseksi ja Isäntä ihailee, "kuinka kätevää". !!!??!! tuonne vaan ressun alle maate, aatteles vaimoseni.
En viitsi ääneen pilata sen iloa, ja todeta että "Kyllä.... hyvä kattaus näyttää olevan Alaskan karhulle".

Juu...kyllä se vaan niin on, että meidän naisväen pitää olla vaan kovasti onnellisia siitä, että miehillä riittää mieleistä puuhaa. Sama se, mitä puuhaa, kunhan niillä vaan aika kuluu niin mikäs meidän on ollessa. 

Muuten, tuntuu ihan että viime kerran kirjoittamiseni jälkeen (ja siitä ei ole kun reilu kuukausi) on maailma muuttunut paljon, eikä välttämättä hyvään suuntaan ollenkaan. Iltalehdistä ei löydy ainakaan enää mitään positiivista muka maailmasta. Kaikki on yhtä sensaatiota.  Saisivat keksiä kolmannen positiivisemman iltapäivälehden, alkaa hiukan jo kyllästyttää........... Mutta yksi on asia on, joka ei muutu: "Duudsonit, ne ei tosiaankaan kehity !!!

Kumma kyllä, kun täällä mailla on kuitenkin kaikki entisellä mallillaan.... onneksi.


Kuulitko Repe: Uutisissa sanottiin juuri, että ylensyöntikin kuulemma selittyy aivojen vääränlaisella toiminnalla....

NO JOO, selitys sekin: tuumas Repe ja katsoi Emäntää tosi pitkäääään !