lauantai 16. toukokuuta 2020

Vähemmälläkin pärjää


Jonkun täytyy seurata ulkomaailmaakin




Elämme Outoja aikoja. Isäntä etätöissä koiran kanssa. Päivä päivältä muistuttavat enempi toisiaan. Melkein samaa ruokaa syövätkin, mutta lienee käytössä eri kupit vielä. Mutta hyvin tuo etätyö näyttää käyvän. Kun minä saavun töistä kotiin ja kurkkaan etätyökonttoriin, niin koira kuorsaa kirjoituspöydän alla onnellisena ja Isäntä paasaa innoissaan luurit päässä etäpalavereissa. Kerrankin saa paasata ilman rajotinta.
                   kts.->   Etätyö hahmot
Ulkona sataa melkein joka päivä rakeita tai ainakin sellaisia lumenriekaleita, ihan kuin joku niitä kiusallaan sinne tänne pilven päältä heittelisi. Leppeitä säitä odotellessa.





Ei euroviisuja, Ei jääkiekkoa, Ei tansseja, Ei juhlia, Ei vieraita, EI lentokoneita.....MUTTA sen takia vähemmän saasteita. Ja monen asian puuttumisen takia aikaa keskittyä olennaiseen.

Mitäs sitä oikein tarvitaankaan: vaatteitakin kertynyt loppuiäksi ja niitä tekemättömiä töitä, joita nyt olisi enemmän aikaa tehdä. Miksi yleensä tarvitaan lentokoneitakaan niin paljon. Kyllä se riittää, että yksi aurinkomatka kerran 10 vuodessa per perhekunta ja ulkomaan ministerit iäksi etätöihin, skypepalaverit on nyt keksitty.


Niin....se olennainen, sehän on siis läheiset ja kyllä minä hiukan niitä Euroviisuja kaipasin. Mutta eilen katsoin netistä vuoden 2006 Euroviisut, jonka voitti Lordi. Oli se vaan aika paukku eikä mikään tusinakappale.

                                                          Ihana fiilis näillä soittajilla ->  Just The Two Of Us