maanantai 13. huhtikuuta 2020

Miehen oikeat ja väärät sanat

Kuten varmaan tiedättekin, niin meissä miehissä ja naisissa noin yleensä ottaen on joitain pieniä eroavaisuuksiakin, vaikka välillä muuta väittävät. Yksi eroavaisuus esiintyy joskus kommunikaatiossa.
Paljon tässä on vuosikymmenien aikana jo opittukin. Etenkin meidän Isäntä, joka jo melkeinä unissaankin osaa valita melkolailla oikeanlaisen kommentin oikeanlaiseen paikkaan. Joskus tietysti sattuu vahinkoja unissa puhuessaan.

Tässä aluksi yksi yleis-esimerkki oikeista ja vääristä kommenteista:
- Jos vaimo esim. sattuu ääneen toteamaan (jopa hiukan hiiltyneenä), että "ON TODELLA vaikeaa valita sopivia vaatteita nolla-kelille !" Niin, siihen ei mielellään kannata vastata esim. seuraavanlaisesti: "No, MITEN se voi niin vaikeata olla ?". Vaan pitää sanoa, että " Niinhän se tosiaan on"
Huom ! Tuota edellä mainittua miehen kommenttia voi käyttää useimminkin ns. yleiskommenttina, jos ei mies muutakaan satu keksimään tiukan paikan tullen.Se käy usein ns. naisen mielen rauhoittajana.

Yleisohjeena siis kannattaa tosiaankin varoa käyttämästä väärällä hetkellä etenkin kysymyslausetta, joka saattaa lisää naisen pukeutumis stressiä.

Eli lause  muodossa "NIIN, varmaan se ON vaikeata !  -on jo heti parempi muoto ja saa vaimon jatkamaan pukeutumistaan eteenpäin ilman suuremman ongelman kehittymistä vaatetusten valinnassa ja näin päästään taasen eteenpäin ja ULOS 🥰

Media, Internet, Viesti, Verkko