torstai 13. kesäkuuta 2019

Avaruusakvaario

Elämme sensaatiohakuista aikakautta. Ja sen näkee ja kuulee helposti, vilkaiseepa melkeinpä mitä tahansa uutisaihetta mistä tahansa uutislähteestä, melkeinpä vyöryvät päälle... siis ne sensaatiouutiset -> paitsi juuri löytämästäni  Kansanradiosta
joka on tarkoitettu tosikoille ja veitikoille, ja kuulosti siltä että siellä tuntui kukkivan oikea arkirealismi. "Piristävä" poikkeus näiden kaikkien sensaatiouutisaiheiden seassa nykyään. 

Muovi: se oli tämän aamun uutinen, kun TV:n avasin. Sitä päätyy kuulemma viikossa pankkikortin verran elimistöömme. Isäntä meinasi siihen, että ilmankos on kuulemma hiukan tönkkö olo lisääntynyt tässä iän karttuessa, ja eikös muovi säily melkein ikuisesti kuten mekin sitten.
Ja.......vedenpaisumuskin tulossa jäiden sulaessa. Sen kuultuaan Isäntä päätti, ettei sittenkään hävitä vuosia talon päädyssä seisonutta venettä: kuulemma hyvä siltä varalta, jos vaikka vesi nousisi tänne meidänkin vuoren päälle saakka. Ei sitten tarvitse muuta kuin astua laivaan. 

Aatella ennen sitä vain elettiin päivä kerrallaan, muistan kun lapsena eivät vielä osanneet ennustaa säitäkään muuta kuin soittamalla esim.Ruotsiin ja kysymällä että mitä sieltä saattaa olla tulossa meillekin.

Mutta yksi sensaatiouutinen alkoi minuakin kovasti kiinnostamaan, kun nimittäin tutkijat on nyt löytäneet kuun pimeältä puolelta jotain, josta eivät ole varmoja....mitä ovat löytäneet...
Kuun pimeä puoli 

 Tätä tietoa jäämme odottamaan....on tämä mielenkiintoista elellä täällä avaruus-akvaariossamme.
HIENOJA PILVIÄ