sunnuntai 26. toukokuuta 2019

MInä vaan kysyn

Minä vaan kysyn, että "Miksi siirtyä uudelle patjalle kun vanha on parempi"
Sataa....ja hyvä niin. Kyllä luonto kaipasikin jo puhdistumista. Ja kiva kun saa olla hyvällä omalla tunnolla sisällä ja odotella illan jännittävää peliä. Onneksi eilisen pelin puolessa välin torkahdin, niin jännitys jäi lyhyemmäksi ja sain jännittää vaan kolmannen erän ajan.

Mutta jostain syystä matsia odotellessa ei nyt viitsi aloittaa mitään sisähommaa, joten otin äsken kännyn käteen ja kysyin Isännältä että olisiko sillä mitään ideaa, mihin etsisin netistä vaikka ohjeita. Ja se sanoi, että kysy siltä Googlelta vaikka ohjeita kääpiökatajien istuttamiseen. Voi ei, nekin pitäisi istuttaa. Ostettuna jo on. Sellasta se elämä on. Ensin istutat, kasvatat. Sitten et näe enää ikkunasta ulos puskien takaa ja leikkaat puskat pois ja istutat kääpiöpuskia...Tällä viisaudella en istuttaisi enää kuin luonnon kanervia ja puolukan varpuja. Pikkasen jättäsin ehkä nurmea keskelle pihaa.

Kävin eka kertaa äänestämässä eurovaaleissa. Vaikeeta oli miettiä ketä äänestää. Toisaalta teki mieli olla äänestämättä, kun jurpituttaa, kun kuulin siitä Sitran viimeisimmästä raportista liittyen ilmastonmuutokseen, jossa iskettiin yksittäisen kuluttajan elämäntapoihin ja suomalaiseen yksityisautoiluun kun samalla nämä euroedustajat sahaavat edestakaisin suihkukoneilla pitkin taivasta ja ties missä tehdään ydinkokeita ja ammuskellaan pitkän matkan ohjuksilla, eikö ne muka vaikuta ilmakehään ja ilmaan...kysyn minä. Lopettaakoon ne ensin ilman tuhoamisen, niin sitten saatan miettiä luopumista pikku pirssistäni. Ja tehköön euroedustajammekin välillä etätöitä tai asukoot siellä työnsä ääressä, heidänhän se pitäisi mm. mallia näyttää vähempiin päästöihin.

Eurosta.... Euroviisuihin, nekin oli ja meni. Mietin suomen esitystä katsellessani, että ehkä olisi  voinut olla parempi sijoitus laulajan pukeutumalla vaikka koko nahkahousuihin eikä sellaisiin ihme puolinahkaisiin ja lauluasento olisi voinut olla hiukan pienemmällä etukenolla. Pelkäsin koko ajan että laulaja keikahtaa nenälleen.

Mutta aika kiva kuitenkin ..siis se voittokappale, sitten kun sen kuunteli useamman kerran, ekalla ei heti auennut....
                     >        Euroviisu voittaja