tiistai 18. syyskuuta 2018

Maailman menoa

Päivittelin tuossa Isännälle suureen ääneen huusholliamme ja vallankin sen sekavuutta. Värit näytti kulahtaneilta, toisiinsa sopimattomilta ja huonekalut elähtäneiltä. Esitin että pitäisköhän tässä alkaa hiukan "Päivittää" taloa mutta Isäntä vaan meinas, että "Ei sen nyt niin väliä ole enää, kun ei tässä itekkään enää olla niin kuosissa"..... Niinpä?!!?? Ehkäpä ei kannatakaan kauheasti päivittää, tulee pian liian suuri ristiriita huushollin ja sen asukkien ulkonäön välillä.

Mutta kyllä tuntui sitten mukavalta, kun Isäntä lämmitti takkaa tässä muutamana päivänä. Kyllähän sitä on myönnettävä, että takanlämpö tuo kotiin mukavan lämmön, sellaisen jotenkin "elävän" hengen. (Niin...sitten kun on saatu ristivedon jälkeen tuuletettua savut pois huushollista).
"Niin, minä vaan kysyn": sanoo Repekin

Siinä sitä sitten on kiva leppeässä lämmössä istua rakkaaseen vanhaan nojatuoliinsa ja avata TV.
Mutta sielläpä joku valittaakin jossain asiaohjelmassa, että kun tänä kesänä on "oma" järvi kuivunut, niin että omalta laiturilta pitää kävellä pitkään päästäkseen uimaan eikä saa venettäkään vesille kuin työntämällä.


Että kuulemma pitää tehdä VALITUS ...?!?  Minä kun olen aina luullut, että se ole ihan normaali ilmiö, jos kesä on kuiva ja sateet olleet vähissä ?!?
Kummaa touhua nykyään, kun pitää tehdä kaikesta valitus. Kelle....sadejumalillekko ja kuka korvaa ? ...kysyn minä.




Ai että, tätä maailman menoa. Olispa TV:ssä ja muissakin tiedotuskanavissa mahdollisuus päivitellä ääneen aina mitä mielessä liikkuu... Kyllä minä sanoisin monta kertaa suureen ääneen että "VOI HERRAN JESTAS !!!  tai laittasin "peukkua alaspäin" tai että "Kato nyt ittees !!" tai "EI VOI OLLA TOTTA ???"

     >>>  Kaunis haitarikappale