torstai 12. heinäkuuta 2018

Lomatunnelmia

On se onni, että ovat järjestäneet tuolle miesväellekin näin kesäloman ajalle tuota ohjelmaa, nimittäin jalkapalloa TV:stä, niin pysyvät edes jonkin aikaa poissa jaloista pyörimästä. Saa naisväkikin siten hiukan hengähtää, eivätkä ole koko ajan vaatimassa, että "Mennään jo....jonnekkin" 
Miesten kesäleirikin olisi ihan hyvä keksintö. Se ei vaan niin kiinnosta miesväkeä, jos sen järjestää vaimo esim. pikku kunnostushommissa mökillä tai jossain muussa hyödyllisessä hommassa, kuten vaikka virkistäytymällä mustikkametsässä.

Kun sitä koko muun vuoden lähtee harvasa aamu töihin, niin on kiva olla välillä ihan rauhassa kotonakin.  Vai liekkö luotu tuo miesväki kulkemaan. Vaikka onhan sitä päinvastoin nyt sellainenkin laulu olemassa kuin ->
                   >>>> Junat ja naiset ovat luotuja kulkemaan

Pyörähdettiin loman ekaviikolla noin niinkuin Isännän tuulettamiseksi Tromssan matka, 5 yötä yövyttiin matkalla, osa auton perässä ja osa mökissä. On se uskomattoman kaunista siellä Norjan puolella, että ihan ihmettelee, miten yhdelle kansalle on niin paljon annettu. Mutta on siellä toisaalta hiukan liian raikasta ja tuulista. Että ihan oli kiva tulla tänne Keski-Suomeen takaisin. Lapissakin kun on niitä hyttysiä ja mäkäräisiäkin ihan kiusaksi asti.

Olen tässä loman toisella viikolla levitellyt kaappien sisuksia ympäriinsä ja yrittänyt ratkaista, että mitä heittäisi pois esim. vuosia kertyneistä vaatteista, kun kaapit on niitä pullollaan ja silti ei löydä mitään päällepantavaa. Mutta joku tauti se täytyy ihmisessä olla, ettei pysty mitään heittämään pois. Tarvittaisiin ns."poisheittäjä".

Lapista ostin paluumatkalla ponchon, joka on aivan ihana. Ehkäpä sille löytyisi sitten joskus jotain käyttöä........ 樂