lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pitkänperjantain saldo

Siinä se komeilee Pitkäperjantain Saldo.
Me nuhanenät hissukseen sitä paikalle laitoimme ja tulos oli mielestämme komea. Vanhasta hellasta kun uuninsuuluukku ei enää suostunut menemään kiinni ja lieden nupeista ei nähnyt enää edes numeroita. Niin oli aika ostaa uusi hella.

Vieressä oleva astianpesukonekin on rakennusaikainen eli 26 vuotta vanha. Ja toimii edelleen. Vaikkei siinäkään enää näy pesuohjelmat, mutta tuntumalla laitetaan pyörimään. Samaten jääkaapitkin on sitä muinaisajan kestävää sorttia. Ei enää niin hyviä koneita tehdäkkään. Ja minullahan on se taipumus kiintyä kaikkeen vanhaan, josta Isäntä erityisesti on mielissään.

Astianpesunkoneen ritilätkin on tuossa meidän mallissa jämäkästi päällystettyä metallia. Sinne voisi laittaa vaikka muurinpohjapannun pesuun ja edelleen ritilät pysyisivät jämäkästi mallissaan.


Nykykoneet näkyy olevan järkyttävän hepposia. Ihan leikkikaluja. Sekö on sitä kestävää kehitystä ...mukamas.


Tänään huomasin auringonvalossa lämpöisemmän vivahteen. Se ei enää ollut sellainen kalsean sinertävä, josta en helmi-maaliskuussa tykkää. Kauheasti on tässä ollut viime aikoina funtsattavaa maailmaa seuratessa, mutta ei ne kestä päivänvaloa. Jääköön nyt näin pääsiäisenä ruotimatta.

Ostettiin pääsiäisen kunniaksi suklaamunia ja ihanaa vaniljamämmiä sellaisissa pikkupurkeissa.  Sekä uusi saunan ovi. Meinasin Isännälle, jotta NYT on aika tehdä pientä pintaremonttia. Pyhätyöllä liekkö siunausta, mutta kun arkena käydään töissä, niin joskushan ne on tehtävä.

Ai jai miten hykerryttävän kivaa saada hiukan huushollia päivitettyä ennen kesän tuloa, jolloin odottaa jo muut askareet.

Tein äsken Sweet & Sour -pataa, johon lisätään sekaan paistetut jauhelihat ja riisi. Sekä tein myös hedelmäsalaattia, josko ne siinä muodossa tekisi paremmin kauppansa.
Banaania kuoriessa lensi roska silmään, jota Isäntä jaksoi suuresti ihmetellä.

Tässäpä teille Pääsiäismusiikkia      >>>  Pääsiäismusiikkia