perjantai 2. maaliskuuta 2018

Kuu

Perjantai-ilta ja sen kunniaksi paistoin uunissa ranskalaisia ja lihapullia. Isäntä vohki jääkaapista maitopurkin jo olohuoneeseen odotellessaan ranskalaisten paistumista ja katseli Voice of Finlandia. Jaksan ihmetellä sitä kun meikäläisen juomalasillinen maitoa on Isännällä yhtä kuin maitopurkillinen. Sanoin sille, että "Et muuten joisi, jos tietäsit mistä se on tullut, minäpä meinaan tiedän hyvinkin ja siksi en sitä juo ainakaan ilman että syön samalla jotain, kun se haisee ihan lehmälle ja navetalle.....Mutta Isäntää se ei tunnu haittaavan.

Voicea siinä sitten katsellessamme, muisteltiin mm. kuinka on sentään tuo elämä muuttunut meidän ajoista. Nyt ne laulajat osaavat ihan ääneen hehkuttaa että "HITSI vie, oonpas mä muuten HYVÄ". Ennen olisi kainosti ehkä jonkun painostaessa kuiskattu, "Noo, ehkä mää nyt taisin joten kuten onnistua ja katsottu kainostellen varpaita ".

                                                               * * * * * * *

Repen kanssa käytiin tarkistamassa, että onko tähdet entisillä paikoillaan. Siinä Repen ahkerasti kirjeitä lukiessa tuijottelin taivaalle ja aattelin, että miksiköhän kuu on aina naama maata päin....??

Kuu, Yötaivas, Tähdet, Puut, Luonne