lauantai 10. helmikuuta 2018

Asteroidi

Osuipa kerrankin loma hyvälle viikolle, kun miesväestä ei ole mitään "harmia" kun eivät kuljeksi levottomana tyyliin "Että mihis sitä nyt lähdettäisiin ?". Meinaan vaan kun on tämä Olympia-viikko: istuvat nojatuoleissaan hiiren hiljaa ihan kuin pikkulapset lastenohjelmiensa äärellä harrastaen tyytyväisenä penkkiurheilua. Toinen harmiton harrastus Isännällä on tuo "virtuaalirakentaminen läppäri sylissä" niin Emäntä saa rauhassa olla harrastelija-ajattelija. Se on sitten aivan ihana harrastus. Antaa vaan ajatuksen harhailla vapaasti, niin siinä kulkee tunti jos toinenkin mukavasti ja elämä on taas sen jälkeen hyvässä järjestyksessä.

Viime yönä katseltiin Repen kanssa taivaalle hivenen jännittyneinä, (harmi vaan että taivas oli täydessä pilvessä) ja kuulosteltiin sitä ohi kiitävää asteroidia ja oltiin mukamas kuulevinammekin kun se ohi jylisti. ->  Asteroidi   Taisi olla kyllä junan ääni kaukaa, mutta liekkö puoli yhden aikaan yöllä semmoista meillä päin menee. Mutta meillä onkin Repen kanssa hyvä mielikuvitus ja se on meidän suuri huvitus.

Vaikka ei me ihan kaikkeen uskota, kuten hyvin skeptisiä ollaan mm.ruoan suhteen ja vallankin luonnon lääkkeitten. On se hyvä ettei ole tullut popsittua sitä kalaöljyäkään litratolkulla, kun nyt oli joku tutkimus, että siitä saakin rasvamaksan samaten kuin liiallisesta hedelmäsokerista.


                  * * * * * * * * * * * * *

Kyllä se loma muuten saa ihmeellisiä ajatuksia aikaan, kun meinaa alkaa pyörimään mielessä semmoinenkin ajatus, että josko lähtisi vaikka tanssimaan Isännän kanssa.

Täytyypä virittäytyi tunnelmaan :

Kuurankukkaa 