torstai 13. heinäkuuta 2017

Lomamatka Halpahalliin

No niin, nyt on sitten avattu kesäloman matkailuosuus. Päätettiin lähteä Halpahalliin hakemaan kermaviiliä. Ihan vain piti olla semmoinen säästöreissu, että päästäisiin tästä varsinaiselle reissullekin vielä tämän loman aikana lähtemään, niin kappas vaan, siellä Hallissahan oli AIVAN ihana lounaspöytä ja jälkiruoka kahvin kera. Sinne sitä ravintolan puolelle sitten ensin juututtiin. Pöytä voitti kyllä reilusti ABC:n lounaspöydän mennen tullen. Myös hinnan suhteen oli suuri ero.

Masu täynnä siirryttiin sitten hyllyjen väliin, Isännän jätin perimmäiseen nurkkaan ruuveja yms. tarviketta etsimään ja ihmettelemään. Itse kerkisin sillä välin kiertämään koko kaupan pariin kolmeenkin kertaan. Olin ottanut vain sellaiset vedettävät pikkukärryt sitä kermaviiliä ja mahdollista maitopurkkia varten, mutta lopulta kärryt oli ihan kukkuroillaan ruokaa ja tavaraa. Lopulta kärryjen reunassa roikkui froteesaunatakkikin, sekä kauan etsimäni vakstuuki, kuten myös pikku hyllykkö ym.tavaraa (kunnon kärryähän ei tässä vaiheessa voinut tietenkään enää käydä vaihtamassa) ja kermaviiliähän vain lähdettiin hakemaan.

Semmoisia ne on ne heräte- sekä aleostokset. Isäntäkin esitteli hyllyjen välissä minut tavatessaan ihastuksissaan semmoista ns.venyvää vyötä, joka venyy kuulemma sen mukaan, kun sinne laittaa jotain pientä tavaraa. En raaskinut sille kertoa, että meillä on jo vastaavanlainen kotona jossakin ennestään. Oli sillä niin aarteenlöytämisen sekä löytöretkeilijän riemu silmissään, kun se sitä ihaili siellä peränurkassa.
Ja oli aina yhtä ihastunut, kun ilmestyin uudella kierroksella hyllyjen välistä Isäntää tapaamaan.

Yhdessä hyllyvälissä ohitse kiiti vartija, ilmeisesti meni rauhoittamaan jotain huutajiakin. Mutta ei annettu niiden häiritä aarteenetsinnän riemuamme.

Heti kotiin päästyäni kännykkääni putkahti joku ihmeen Kesäetu mainos " Onko aika täyttää varastot mustepatruunoilla, tulostuspaperilla ja paristoilla? Löydät niitä meiltä! Meiltä myös pölypusseja, valokuvapapereita, kahvikapseleita, partateriä, kännykkätarvikkeita ja kaikkea muuta, mitä tarvitset kotona....... ja lisäetuna olisi tarjottu ilmaista rantakassia jne. ja viestin lopussa luki " Vetoketjullisessa ulkotaskussa on tilaa puhelimelle, lompakolle ja avaimille. Mitä enää odotat?

No, ainakin meillä on juuri nyt Isännän ostama venyvä vyölaukku !!!!

APUA !  Mistä tuo puhelin minut jo jäljitti, kohta on varmaan TV:stä tutut Elisan hintasaarnaajatkin jo ovella !!!!

                                         Teksti, Tyyppi, Fontti, Typografia