perjantai 23. kesäkuuta 2017

Menoinfo

Ei menoja, tänä juhannuksena. Takki tyhjä ja univelkaa. Kertynyt vuoden aikana jo niin paljon, että tänään meinasin jo unohtaa koko töihinmenon. Unisena painoin kellon herätysnapin alas ja heräsin ihmettelemään kelloa, että MITÄ IHMETTÄ TARKOITTAA kun kellossa on numerot 7.17:  
ei sano mitään ?!? Lyö tyhjää....kunnes pinkaisin vauhdilla ylös ja muistin olevani töissäoleva ja kohta pian poissaoleva....jos en pistä vauhtia aamutoimiin.

Ja ei muuta kuin robottina ajamaan työpaikalle, rutiinilla jokapäiväiset toimet ja aamufraasit kunnes aivotoiminta hieman kirkastuu ja pystyy puhumaan jopa oikein ajatuksen kanssa jonkinlaisen järkevältä kuullostavan lauseen. Karmeaa olla aamu-uninen ihminen. Senkin takia kun aamuvirkut pystyy tullen mennen sumuttamaan aamu-unisia. Ei pysty millään pitämään puoliaan ennen klo 9:ää. Silläpä kannattaa pysyä piilossa siihen asti ja aloittaa työn ähertäminen yksinkertaisimmista rutiinitehtävistä ja näyttäytyä vasta sitten kun alkaa hiukan näyttää täyspäiseltä.

Isäntä koittaa esittää Juhannuksen kunniaksi jos jonkinlaista menoa, villein kortti oli matka jonnekkin pohjoiseen ihailemaan yötöntä yötä nukkuen retkimeiningillä henkilöautossa. Kyllä pitää tällä emännällä olla vähintäin viikko lomaa takana, ennenkuin on tarpeeksi levännyt ja innostunut moiseen seikkailuun.............ja viikon jälkeen voipi olo olla jo hilpeä: >>>LOMAFIILIS