maanantai 22. toukokuuta 2017

Kesäkausi alkaa


Juuri kun on perin kyllästynyt aloittamaan TAAS alusta kesän raivaamisen. Niin eikö vaan ala ilma tuoksumaan maailman ihanimmalta ja vihreys pursuaa joka paikasta, leppeä järven tuoksu tulee nenään melkein niin että kirpaisee ja linnut laulaa kuorossa kilpaa ja hullu käki kukkuu jossain, eikä osaa lopettaa.

Kuistillakin tuntui niin ihanalta istua. Iän karttuessa kun ei ole enää niin kiire koko ajan suorittamaan. Keinu kyllä tarvitsisi jo uusimista. Yleensä se on uusittu aina sen jälkeen, kun jompikumpi keinun pää on rojahtanut alas Isännän siinä ottaessa päiväuniaan.

Valo ja lämpö sai myös Emännän innostumaan (kylläkin Isännän avustuksella) raivaamaan 10 - 30 vuotta vanhoja vaatteita kaapista ulos. Itse kun en ole pystynyt moista operaatiota suorittamaan, mutta kun Isäntä otti johtajuuden ja otti kaapista yksi kerrallaan vaateripustimia esille ja minä sain (ulkoistaen itseni kyseisen vaatteen omistamisesta) huutaa kovaan ääneen, että HEITÄ VAAN POIS, niin yht'äkkiä mustia säkkejä kertyi 4 puolikasta odottamaan vientiä keräyslavalle.
Vein ne jo autoon, etten vaan saa päähäni laittaa niitä takaisin sinne kaappiin.... Jos vaikka laihtuu tai tulee uudestaan muotiin jne... katumus hiipii äkkiä.
Repe silmin nähden nöyryytettynä, kun Emäntä oli heitellyt vaatteet koiran niskaan koiran ollessa hissukseen vaateläjässä