maanantai 26. syyskuuta 2016

Super-syyskuu


Iltalehtien tyyliin voisi sanoa, että Super-syyskuu jatkuu edelleen. Hikeä pukkasi kauppareissulla, niin että piti takki heittää olalle ja kuljeskella T-paitasillaan. Ja kohta on sentään jo lokakuu.
On kyllä ollut niin hieno syksy ilmojen suhteen, etten muistakkaan moista vuosiin.

Viime aikoina olen ollut huomaavinani, että alan siirtyä pikku hiljaa 55 -kerhoon. Tuo 55-v taitaa olla joku siirtymäkohta ihmisen iässä. Tunnen sen luissani joka päivä. Ja hajamielisyyskin lisääntyy. Oikein pitää nykyään ajatella SITÄ mitä tekee. Kaupungillakin tulee käytyä niin harvakseltaan, että joka kerta (=harvoin), kun sinne eksyn, niin johan on "taas" vaihdettu uusi malli parkkiautomaatteihin.  Siellä sitä sitten nököttelen nolona automaatin vieressä odotellen tarpeeksi ystävällisen näköistä avustajaa opastamaan ja siinä odotellessani ihmettelen samalla, että etukäteenkö sitä pitää parkkeerauskin maksaa. MISTÄ IHMEESTÄ minä tiedän, kauanko aion viipyä !!!   


Iästä puheenollen hörähdin eilen tuolistani Isännälle oikein ääneen lueskellessani iltalukemiseksi kevyttä aivojen vapaasti virtaamista edistävää lukemista. (Muistatte varmaan tämän minun kestoaiheeni sarjassa "Aikuinen nainen")
Niin, siis luin rasvamainos-tekstiä lehdestä, jossa luki: "Mitä enemmän kokemusta ihollasi on, sitä laadukkaampaa hoitoa se tarvitsee", APUA, naurettavaa !!!!
Minä en kyllä kestä näitä nykyajan kiertoilmauksia .............kokemusta iholla ?!?!??!

Onneksi löysin sitten rauhoittuakseni yötä vasten jutut Kuju Hyttisestä, joka tunnusti ilman sen kummempia kursailuja olevansa jo kalkkiviivoilla ja toisen jutun Heikki Kahilasta, joka TUNNUSTI olevansa 80-vuotias ja elävänsä ikäisensä miehen elämää, ainostaan totesi perään, että ei tiedä, kuinka sitä kuuluisi elää, kun ei ole kokemusta.  

              >>> Meet Lady Trumpington          Siinä ikäisensä arvokas rouva.